Detaljno o bežičnom video zvonu za ulazna vrata (montaža, uporaba, karakteristike...)

Datum objave: 17.08.2020.

Smart Bell WIFI bežično video zvono daje trenutno obavještenje na vašem tabletu, pametnom telefonu ili računalu. Ako netko pritisne zvono ili ako se aktivira senzor pokreta, besplatna Smart Bell aplikacija omogućit će vam da vidite svog posjetitelja i da razgovarate s njim, čak i ako ste daleko od kuće.

Kao jedan od prvih proizvođača bežičnih video zvona, Smart Bell su se etablirali kao vodeći dizajneri kućnih sigurnosnih sustava. Dugogodišnje iskustvo im je pomoglo da stvore ovaj moderni model Smart Bell, koji je jednostavan za instaliranje, pristupačan i pouzdan.

Prvo što ćete primijetiti na Smart Bellu je njegov elegantan dizajn. Moderni stil naglašavaju jednostavni gumb i mali objektiv kamere, koji su dizajnirani tako da prođu nezapaženo kod posjetitelja.

Smart Bell zvono za vrata ima mjere 12,65 cm x 6,17 cm x 2,21 cm pa se može lako postaviti na zid ili debeli okvir vrata. Idealno je za nadgledanje posjetitelja vašeg doma, posebno ako izbivate od kuće nekoliko sati dnevno. Ugrađeni senzor upozorit će vas ako se netko mota oko vaših vrata i, naravno, na neželjene uljeze.

Montažna ploča dizajnirana je za pričvršćivanje na zid pomoću priloženih djelova. Glavni dio se pričvršćuje na montažnu ploču pomoću četiri male kuke, koje se zatim zatežu pomoću dva vijka s maticama. Predviđeno vrijeme ugradnje zvona iznosi manje od 30 minuta.

Kako radi Smart Bell?

Jednom instaliran, Smart Bell je vrlo jednostavan za korištenje. Vaši će ga gosti jednostavno koristiti kao i obično zvono na vratima. Kad pritisnu gumb, uređaj će reproducirati zvuk zvona, a plavo svjetlo koje se okreće oko ruba gumba, počet će svjetliti.

Ako posjetitelj pritisne gumb ili pokrene senzor pokreta, aplikacija će poslati obavijest na vaš telefon ili pametni uređaj. Tada će započeti videopoziv koji vam omogućuje dvosmjerni razgovor s posjetiteljem. Kristalno jasni video 720HD s ugrađenim sustavom za smanjivanje buke omogućit će vam kvalitetan razgovor, čak i kad ste izvan kuće.

Kad odgovorite na obavijest, imat ćete mogućnost prihvatiti ili odbiti poziv, iako ćete posjetitelja i dalje moći vidjeti kroz širokokutnu leću kamere. Ako odlučite odbiti poziv posjetitelja, on neće biti obaviješten. Još i bolje, Smart Bell uključuje noćni vid koji će vam omogućiti nadgledanje vrata tijekom noći.

S toliko korisnih značajki dostupnih po tako pristupačnoj cijeni, vjerujemo da Smart Bell pruža jednostavan, učinkovit i bezbrižan način zaštite i nadzora vašeg doma.

Vaš BestsellerTV