Kako radi steznik za oblikovanje i treniranje vitkog struka?

Datum objave: 06.09.2021.

SVE ŠTO TREBATE ZNATI O STEZNIKU - TRENERU ZA STRUK

Moderni steznici, popularni „treneri za struk“ ili „treneri struka, eng. waist trainer“ trenutno stežu srednji dio tijela i imaju dugoročni cilj - "istrenirati" vašu figuru u oblik pješčanog sata.

Trening struka je proces smanjenja vaše prirodne veličine struka i naglašavanja oblina uz pomoć specijalnih steznika, tzv. trenera za struk. Ovi odjevni predmeti zaslužni za to da ženi daju „pretjeranu“ figuru pješčanog sata, tj. izuzetno vitak struk i istaknute obline preko bokova.

S vremenom će vam se tijelo preoblikovati zbog smanjenja obujma struka. To je polutrajan učinak izazvan stalnom kompresijom na području trbuha. Što više nosite steznik, tj. trener struka, rezultati će biti brži i vidljiviji.

Istina je da svatko može istrenirati svoj struk u oblik pješčanog sata. Trening struka stvarno funkcionira. To je dokazano u bezbroj svjedočanstava, slika prije i poslije i priznanja slavnih osoba. Trening struka je najbrži put do prekrasnih oblina.

Iako se rezultati vide odmah, "trening" zahtijeva i podrazumijeva često nošenje steznika u razdoblju od nekoliko mjeseci.

KOLIKO ČESTO GA TREBA NOSITI?

Nakon što nabavite steznik (trener za struk), već prvi dan nosite svoj steznik 2 sata. To se vrijeme može prilagoditi prema individualnim potrebama. Možete se odlučiti za 2 ili 3 sata tijekom prva 3 dana. Narednih dana postepeno produžujte vrijeme nošenja steznika na 4 sata, 6 sati, 8 sati do idealnih 10 sati na dan.

Izgledat ćete vitkije odmah za vrijeme prvog nošenja steznika / trenera struka. Kompresija će početi odmah. Dugoročni rezultati ovise o vašoj razini predanosti svakodnevnom nošenju trenera struka. Ako se u bilo kojem trenutku osjećate nelagodno, ako vam je disanje ograničeno ili se ne možete baviti normalnim aktivnostima, odmah skinite ili otpustite steznik, jer to je jasan pokazatelj da je steznik u struku pretijesan, tj. da ste ga previše zategnuli.

Nitko ne smršavi i ne preoblikuje svoje tijelo preko noći, jer niste ni dobili kile preko noći. Budite strpljivi i odijevajte steznik iz dana u dan, jer treba vremena da dosegnete svoj dugoročni cilj.

KOJE SU OČEKIVANE KORISTI?

Figura pješčanog sata
Trenutna transformacija koju ćete doživjeti jest impresivna, ali konačni cilj i teorija je da svoj struk možete uvježbati kako bi zadržao takav oblik.

Gubitak težine
Mogli biste primjetiti smanjenje težine noseći steznik (trener za struk), no to će u početku vjerojatno biti posljedica gubitka tekućine, a ne gubitka masti. Također, očekuje se da ćete jesti manje dok nosite steznik jednostavno zato što vam je želudac stisnut.

Smanjen apetit
Ima smisla da ćete zbog stisnutog želuca brže osjećati sitost. To može prouzročiti da jedete manje i smršavite. Važno je unositi svakodnevno određenu količinu zdrave hrane kako biste ostali zdravi i dobili potrebne vitamine i minerale.

Bolje držanje
Nošenje steznika (trenera za struk) može potaknuti dobro držanje dok ga nosite jer ispravlja leđa i kralježnicu.

Vaš BestsellerTV