Prirodno pomlađivanje

Datum objave: 30.10.2018.

Iz linije Celloderm izdvajamo Celloderm gel koji sadrži visoku dozu Alantoina, prirodnog sastojka dobivenog iz puževe sluzi. Iako ne zvuči primamljivo, važno je istaknuti da puževa sluz, tj. gel obiluje samoobnavljajućim svojstvima, jer ako niste znali, puž ima sposobnost da obnovi svoju kućicu u slučaju da se ošteti, napukne i sl. Sve zahvaljujući Alantoinu. Stoga je to vrlo kvalitetan i popularan sastojak koji se koristi u kozmetičkoj industriji.

Želimo napomenuti koje su prednosti Celloderm gela. Celloderm potiče stanice kože da se obnove i stoga se već nakon kraćeg korištenja primjećuje zamjetno pomlađivanje kože. Izvanredan je u uklanjanju bora na koži. Također i strija i ožiljaka.

Celloderm ima nježnu, glatku strukturu, zaglađuje kožu i nimalo ju ne masti. Ima blag i ugodan miris. Zbog tih osobina, idealna je podloga za make-up. Ujutro ga nanesite na čistu kožu, a on će vam pružiti osjećaj mlađeg, zategnutog lica i to cijeli dan. Šminka će vam biti postojana i držat će se cijeli dan na licu, bez obzira koristite li tekući puder ili puder u prahu/kamenu, jer Celloderm neće dozvoliti da vam se lice kroz dan masti, čak ni u popularnoj T zoni.

Također valja istaknuti da Celloderm uspješno uklanja akne i prištiće, bilo da je riječ o pubertetskim aknama ili aknama izazvanim hormonalnim poremećajem u zrelijoj dobi. Redovitom uporabom (ujutro i navečer) Celloderm će osušiti akne i zagladiti kožu, te čak smanjiti ožiljke i brazde od akni.

Vaš BestsellerTV