SVE U JEDNOJ RUCI: Ionizira & Suši kosu & Uvija & Izravnava & daje Volumen za svileno glatku kosu

Datum objave: 03.04.2023.

Naša je želja predstaviti vam najnoviju tehnologiju i rješenje za oblikovanje kose kako biste mogli potpuno sami, bez ikakvog napora, svakoga dana imati predivnu kosu. Bez obzira želite li raskošne fen-frizure, velike valove, zavodljivu ravnu kosu ili modernu neobičnu frizuru, imamo aparat koji će upotpuniti vaš prekrasan izgled.

To je jedinstveni Pro Hair Styler 5 in 1 – sušilo za kosu, ionizator, uvijač, pegla za ravnanje i volumizator – koji zbog ovalnog oblike brzo i lako stvara volumen od korijena i predivno obrađuje vrhove kose, tako da sami možete napraviti frizuru kao iz salona.

To je jedinstveni aparat posebno dizajniran da vam olakša život sušenjem i stiliziranjem kose u jednom potezu. Štedi vas od dvostrukog posla; sušenja i peglanja kose u dva odvojena koraka i omogućuje vam da izbjegnete borbu sa sušilom za kosu u jednoj ruci i okruglom četkom u drugoj. Budući da toplina može biti vrlo štetna, unutrašnjost aparata je napravljena od turmalina koji štiti kosu od pregrijavanja.

Pro Hair Styler 5 u 1 sadrži ionsku tehnologiju poznatu po pružanju nevjerojatnog sjaja i glatkoće kose. U kontaktu s kosom, ionske čestice djeluju na oštećenu kosu, zaglađuju je i  smanjuju statički elektricitet te značajno poboljšavaju sjaj kose.

Odmorite svoje ruke! Ergonomski dizajniran, praktičan i lagan, Pro Hair Styler 5 in 1 pruža maksimalnu udobnost i jednostavnost uporabe. Uz to, sušenje i oblikovanje kose u isto vrijeme znači višestruko brže rezultate.

Jedinstveni Pro Hair Styler 5 in 1 je aparat koji definitivno pojednostavljuje i mijenja vaš život!

Vaš BestsellerTV