Što pokloniti za Valentinovo?

Datum objave: 31.01.2022.

Što pokloniti za Valentinovo - pitanje je koje muči i muškarce i žene. Nije se lako odlučiti što darovati nekome do koga vam je stalo, naročito ako osoba već ima sve što želi. No, sitnica uvijek može razveseliti, a najvažnije je da pokažete voljenoj osobi da mislite na nju i da ju volite.

Zlatno pravilo kod darivanja je da probate pratiti kroz cijelu godinu što vaš voljeni/a spominje da želi imati. Tako ćete si smanjiti glavobolju i kupovanje u zadnji čas. Također je dobro da poklon osobi bude od koristi, a ne da kao ukras skuplja prašinu negdje na polici. Slijede ideje za idealne poklone prema horoskopskim znakovima.

Evo male pomoći:

OVAN
Kod ovnova nećete pogriješiti ako se odlučite za neku novotariju, naročito ako je praktična i vezana za tehnologiju. Važno da je hit! Još ako je u crvenoj boji…

BIK
Bikovi su najveći gurmani. Sve što je vezano za kuhinju razveselit će ih. Nemojte zaboraviti uz poklon zapakirati i jednu čokoladu.

BLIZANCI
Ženama nakita i kozmetike nikada previše! S tim nećete pogriješiti. Blizanci vole kretanje pa imajte to na umu. Nikako ne neke tipične, dosadne predmete poput sata, čarapa ili parfema. Boring…

RAK
Ah ti emotivci! Žene su vezane za kuću, pa predlažemo set posuđa ili usisivač. Muškarcima nešto praktično što pokazuje veliku ljubav. Naravno, važno da predate poklon uz nježan šapat i poljubac.

LAV
Oni su na vrhu, oni su centar svijeta! Barem oni tako misle. Stoga nešto skupo i ekskluzivno je jedino što će ih zadovoljiti. Za njih samo najbolje!

DJEVICA
Ništa lakše! Praktičnim djevicama je jedino važno da poklon mogu isti dan već upotrijebiti. Električni aparati, novi mobitel, set kuhinjskih noževa, dobra knjiga…

VAGA
Oni ni sami ne znaju što žele, a svaki poklon im brzo dosadi. Stoga njima poklonite neku sitnicu. Važno je samo da lijepo izgleda.

ŠKORPION
Poznati su da vole seks. Sve što je sexy svidjet će im se. Za žene rublje i kozmetika, muškarcima dobro vino koje ćete servirati uz svijeće u kadi.

STRIJELAC
Oni vole putovanja. Odvedite ih negdje, bilogdje, samo da je nešto novo i uzbudljivo. Skromnija varijanta je dobar koncert, noćni izlazak ili najnoviji restoran u gradu.

JARAC
Voli kvalitetne predmete. Praktičan je i usmjeren na posao. Nikakve pošalice ne dolaze u obzir. Birajte neki ozbiljni predmet, po mogućnosti koristan. Može i za zdravlje, jer su hipohondri.

VODENJAK
Ludo i otkačeno! Nešto nesvakidašnje, u jakim bojama. Bitno da se ističu od mase.

RIBE
Emotivnim ribicama morate pokloniti predmet koji će ih paziti i maziti. Masažer, kozmetika, kreme… Naravno, uz sentimentalnu posvetu.

Zavirite među naše proizvode, naći ćete idealan poklon za svaki horoskopski znak.

Vaš BestsellerTV