Hit trend boje za zidove!

Datum objave: 23.11.2018.

Poznato je da svake godine svjetski dizajneri odlučuju o trendovima, tako i o bojama za interijere. Otkrivamo vam koje su su dvije prelijepe boje za zidove u trendu ove godine.

- Cranberry Red
(Inače, crvena boja je boja energije, ljubavi i strasti, akcije, ambicije i odlučnosti)

- Van Deusen Blue (Navy Blue)
(Plava boja je boja povjerenja i mira. Može sugerirati odanost, kao i konzervatizam)

Naša je preporuka da zidove bojite Paint Runner Pro valjkom, ne zato što je u našoj ponudi, nego zato što je stvarno najbolji (oni sumnjičavi mogu na Youtubeu pogledati recenzije). To je valjak u kojeg direktno ulijevate boju i najvažnije; ne šprica, ne kaplje, ne prlja. Vrlo je precizan i pedantan, s njim možete bojiti skroz do rubova i ne morate gubiti vrijeme na lijepljenje zaštitnih traka i postavljanje zaštitnih folija. Zato bojanje postaje pravo zadovoljstvo. Doslovno u sat vremena možete obojiti sobu. I ono što je ženama najbitnije: poslije ne morate čistiti!

Ove dvije boje su apsolutni hit, ne samo za zidove, već i za dekoracije. Ako ipak nemate dovoljno hrabrosti obojati cijelu prostoriju u ove jake boje, dovoljno je da promijenite poneki jastučić, stolnjak, posteljinu, sliku na zidu ili tepih i vaš će dom izgledati fenomenalno i moderno.

Vaš BestsellerTV