Početna Česta pitanja

Česta pitanja

Koji su načini plaćanja?

Proizvod kupljen u web trgovini možete platiti na dva načina: pouzećem ili karticom. Način plaćanja odabirete prilikom postupka kupnje/narudžbe.

Pouzeće: To je gotovinsko plaćanje po primitku pošiljke. Plaćate li gotovinom, svoju ćete narudžbu platiti točnim iznosom, jednokratno i u gotovini djelatniku kurirske službe prilikom preuzimanja robe. Pouzećem se može platiti isključivo na području Hrvatske. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, odnosno iznos nije moguće platiti kreditnom karticom.

Kartica (jednokratno ili na rate): Kreditnom ili debitnom karticom – to je plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama: Visa, MasterCard, Maestro i Diners. Možete odabrati jednokratno plaćanje ili na rate.

MASTER CARD Zagrebačke banke (jednokratno ili od 2- 12 rata beskamatno – rate samo na iznose veće od 66,36 €)

DINERS (jednokratno ili 2- 12 rata beskamatno)

VISA PBZ PREMIUM (jednokratno ili 2- 12 rata beskamatno)

MAESTRO jednokratno

Virman: Prilikom naručivanja kod odabira opcija plaćanja ponuđeno je i virmansko plaćanje. Trebate unijeti podatke bilo da se radi o fizičkoj ili pravnoj osobi te ćete na email primiti ponudu s pozivom na uplatu. Po izvršenoj uplati, automatski se generira račun (za fizičku ili pravnu osobu) te se pošiljka šalje kurirskom službom.

Koji je rok za dostavu?
Proizvode dostavljamo na teritoriju Republike Hrvatske u roku od 3 radna dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni), a kupcu na adresi unutar Europske Unije u roku od 7 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od sklapanja ugovora o kupoprodaji, ukoliko proizvod imamo na skladištu. Ukoliko u trenutku sklapanja ugovora o kupoprodaji nemamo proizvod na skladištu, ne primjenjuju se prethodno navedeni rokovi dostave. U slučaju da iz bilo kojeg razloga nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, s kupcem će, telefonom ili e-porukom, u kontakt stupiti djelatnik MEDIACOM d.o.o. u svrhu dogovora o isporuci zamjenskog proizvoda ili eventualnog otkazivanja naručenog proizvoda.
Imate li dostavu u BIH?
Ne, proizvode dostavljamo samo unutar Europske Unije.
Imam li pravo na povrat proizvoda i kako?

Da, možete jednostrano raskinuti ugovor o kupoprodaji u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Postupak vraćanja proizvoda detaljno je opisan u poglavlju Uvjeti kupnje (Jednostrani raskid ugovora) na našoj web stranici i na samom računu. 

Kome da se obratim za reklamaciju?
Za reklamaciju molimo nazovite naš odjel prodaje na 052/431155 radnim danom od 09 - 13h ili pošaljite email na mediacom@bestsellertv.com, s naslovom Reklamacija.
Koliko košta dostava?
Ovisno o težini paketa. Cijena dostave istaknuta je pored cijene proizvoda prilikom naručivanja. Za sve narudžbe veće od 200 €, u Hrvatskoj ne naplaćujemo uslugu dostave.
Imate li dućan?
Nemamo maloprodajni dućan, ali neke od naših proizvoda možete kupiti u ljekarnama i dm prodavaonicama u Hrvatskoj. Ukoliko proizvod ne pronađete u ljekarni ili dm prodavaonici, možete ga kupiti u našoj web trgovini (0-24h) ili naručiti telefonski radnim danom od 09 - 13h na 052/431155.
Mogu li proizvod kupiti u sjedištu tvrtke u Poreču?
Proizvodi se mogu kupiti u sjedištu tvrtke u Poreču (Mate Vlašića 26/36) radnim danom od 09 - 13h, uz prethodnu provjeru raspoloživosti (nazovite nas i provjerite imamo li proizvod trenutno na skladištu).
Je li moguće dobiti R1 i ako da, kako?
Da. Prilikom naručivanja kod odabira opcija plaćanja ponuđeno je da zatražite R1. Trebate unijeti podatke o pravnoj osobi (od firme). Platiti možete pouzećem, karticom ili virmanski.