052 43 11 55   Phone lines are open weekdays from 08-16h
Welcome to the web shop! Open 0-24h    Language:

HIT PROIZVODI ZA LJETO I GODIŠNJI ODMOR


Par dana nas dijeli od početka ljeta i iako ste još na poslu, u mislima ste već na moru, planirate putovanje i razmišljate što još trebate ponijeti, što organizirati... BestsellerTV je za vas napravio odabir hit proizvoda koji su idealni za ljeto 2017 i koji će vam dobro doći na godišnjem odmoru, ali i kasnije. 

Brzo i efikasno napuhavanje guma i ostalih proizvoda na napuhavanje
Za sigurnu vožnju, između ostalog, važno je da provjerite tlak u gumama, bilo da ste u autu, kamperu ili na motoru. To zna svaki vozač. Zato redovito na benzinskim pumpama provjeravate tlak u gumama i s vremena na vrijeme napumpate gume. Čak i na biciklu. Što kažete na ideju da imate svoj ručni aku kompresor s kojim možete to isto učiniti kad god želite i gdje god želite? Sjajno, zar ne? Air Hawk je ručni aku kompresor za pumpanje guma, dječjih igračaka, lopti, luft-madraca, bazena i još mnogo više. Malen, lagan za rukovanje, učinkovit, bežični, s digitalnim LED manometrom... Vidi više.

Roštilj na ugljen koji ne dimi
Zvuči nemoguće, ali uz novi moderni GoBBQ roštilj suvremenog dizajna i tehnologije, to je 100% tako. GoBBQ je prijenosni roštilj na ugljen koji ima ventilator za brže zagrijavanje i namještanje topline, veliku rešetku za pečenje, izvana je uvijek hladan na dodir, i ono najbolje, poklopac na posudi za ugljen pa masnoća ne kapa po ugljenu i samim time ne stvara dim. Zato je idealan za pečenje predivnog roštilja bez dima, čak i na balkonu.

Čisti apartmani, vikendice i poslovni prostori
Bez dobrog usisavača teško ćete održavati čistoću. A čistoća je iznimno važna, pogotovo ako imate malu djecu, apartmane koje iznajmljujete, ako imate u obitelji alergičara ili astmatičara, čak i ako imate kućnog ljubimca koji se linja. Thomas je usisavač na vodeni filter, a o prednostima vidi više.

Što je kuhinja bez oštrog noža?
Za pripremu obroka najvažniji je oštar nož. Čak i ako samo slažete obični sendvič. Rezanje kruha, povrća, sira i salama, mesa, voća, guljenje krumpira i slične radnje, mogu biti zadovoljstvo, mogu trajati kratko i ne izazivati frustraciju. Keramičke noževe nije potrebno dodatno brusiti, svaki put kao da je prvi. Vidi više o keramičkim noževima.

Čudesni aparatić koji zatvara načetu ambalažu
Kupite pakiranje kave, šećera, neki začin, vrećicu omiljenog čipsa i slično, i ako odmah ne prebacite u posudu koja se može čvrsto zatvoriti, vaša namirnica gubi miris i suši se. Isto je s voćem ili mesom koje želite spremiti u hladnjak ili zamrzivač. Za to su vam potrebne plastične posudice. Više ne. ZippZapp je aparatić koji u samo jednom potezu zatvara originalna pakiranja i s kojim možete lako zatvoriti plastične vrećice za pohranu namirnica. Ima još mnogo funkcija o kojima doznajte više.

Nadamo se da su vam pametne preporuke zanimljive i da ćete uživati na godišnjem odmoru!
Vaš BestsellerTV

15.06.17, 08:09