Početna Prodajna mjesta

Prodajna mjesta

Opcionalni tekst

Naše proizvode možete kupiti na više načina:

  • Sigurna online kupnja 0-24h

    Na našoj web stranici (0-24h) možete naručiti i kupiti proizvode koje želite i to vrlo jednostavno, u svega nekoliko koraka. Ako trebate pomoć pri kupnji, slobodno se obratite našim djelatnicima na Chatu (u dnu stranice) koji su vam dostupni za savjete i informacije o proizvodima i za pomoć oko narudžbe. Platiti možete pouzećem (gotovinom kod preuzimanja paketa) ili karticama online do 12 rata beskamatno. Nakon što napravite narudžbu, dobit ćete email koji potvrđuje da je vaša narudžba zaprimljena.
    Napomena: Molimo uvažite da Bestsellertv ne prodaje i ne dijeli osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici te da je kupnja u našoj web trgovini posve pouzdana. 

    Plaćanje na našoj web stranici je sigurno! Koristimo T-Com Pay Way koja primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). Sama transakcija odvija se između banke i kartičara, mi nemamo uvida u vaše brojeve kartica i u broj rata koji unosite. Željeni broj rata upisat ćete nakon što upišete broj kartice, točno ispod broja kartice.

  • Telefonske narudžbe radnim danom od 09 - 13h na 052/431155
    U slučaju da nemate kreditnu karticu ili da ne volite kupovati online nego vam je draže telefonski napraviti narudžbu, možete nazvati za narudžbu i/ili pomoć pri kupnji naš Odjel prodaje (Pon-Pet od 9-13h). Ako više volite osobno nazvati i razgovarati s djelatnicima, naše ljubazno osoblje će vam dati besplatne savjete, informirati vas o proizvodu koji želite naručiti i zaprimiti vašu narudžbu. Na ovom broju možete i provjeriti status svoje narudžbe. 
Pametna preporuka: Kako bi uvijek prvi doznali za akcije te ostvarili ekstra popuste i sniženja, savjetujemo da se prijavite za primanje newslettera.
I ne zaboravite; online kupnjom proizvoda u vrijednosti većoj od 200 €, naručene proizvode u HR dostavit ćemo vam potpuno besplatno.