Početna Suradnja

Suradnja

Nudimo vam priliku da postanete dio uspješnog tima na području direktnog marketinga i prodaje. Javite nam se odmah i postanite prodajni predstavnik naših provjerenih proizvoda ili postanite operater u našem Call centru u Poreču. Uz stalnu edukaciju i podršku, nudimo vam i stimulativne uvjete te mogućnost napredovanja.

 

Tražimo prodajne predstavnike. Molimo slati životopis na e-mail adresu mediacom@bestsellertv.com. Prilikom javljanja na oglas navedite sljedeću oznaku: Prodajni predstavnik.
Prodajni predstavnik

 

Imate uspješan Youtube, Instagram ili Facebook račun? Poslat ćemo vam besplatno proizvod kojeg želite, a vi napravite recenziju. Javite se na e-mail: mediacom@bestsellertv.com.
Influencer

 

Tražimo operatere za rad u call centru u Poreču. Molimo slati životopis na e-mail adresu mediacom@bestsellertv.com. Prilikom javljanja na oglas navedite oznaku: Call operater.

Operater u call centru

 

Želite prodavati proizvode Bestsellertv-a koji se promoviraju putem televizija na području cijele Hrvatske u svom dućanu? Javite nam se na e-mail: mediacom@bestsellertv.com. 

Veleprodaja i maloprodaja

 

Imaš izum i ne znaš kome ga predstaviti? Predloži svoj projekt nama. Ako se pokaže zanimljivim, pomoći ćemo ti u njegovom realiziranju. Projekt pošalji na e-mail: mediacom@bestsellertv.com. 

Izumitelj